Humanitarna “Zelena fešta” u Kambelovcu

Udruga Kućica sretnog djetinjstva, ove nedjelje je, u Kaštel Kambelovcu organizirala “Zelenu feštu”, događaj humanitarnog karaktera koji za cilj ima međusobno upoznavanje i povezivanje raznih udruga i službi, prezentaciju njihovih profesionalnih vještina, a sve s humanim ciljem.

Ove godine cilj je bio prikupljanje novčanih sredstava za obitelj iz Kaštela, a riječ je o samohranoj majci petero djece, od kojih je dvoje iz autističnog spektra.

Među humanitarnim akterima bila je i naša stanica s ispostavom Kaštela, a naši članovi predstavili su rad službe, dio opreme, a najmlađima je bio najzanimljiviji potražni pas, koji je strpljivo odgovarao na dječju igru. Ovim putem još jednom smo pokazali da smo služba humanitarnog karaktera, uvijek spremna odazvati se na pomoć, vrednujući humanost i socijalnu osjetljivost kao jedne od najljepših ljudskih osobina.


Warning: Attempt to read property "data" on null in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26