Okončana potraga u Zadvarju

Potraga za nestalim 65-godišnjakom za kojim se tragalo od 27. svibnja, okončana je ove subote, nažalost s nesretnim završetkom.

Nakon višednevne potrage koju je vodila Stanica Makarska,tijelo osobe nađeno je u kanjonu, uzvodno od slapa Gubavica, te je u 16.45 sati predano mrtvozorniku.

Tijekom subote u akciji je sudjelovalo ukupno 36 osoba među kojima članovi i suradnici HGSS Stanice Split s ispostavama, član Stanice Dubrovnik, a sve pod vodstvom Stanice Makarska. U potrazi su sudjelovala i 2 K9 tima,1 dron, ekipa Rescue 3, vatrogasci DVD Zadvarje i djelatnici MUP-a.

Pretraživao se detaljno prostor u Zadvarju i oko njega, a protekla dva dana fokus je bio usmjeren na sam kanjon Cetine. Akcija je okončana u 17.30 sati izlaskom posljednjeg člana HGSSa iz kanjona.


Warning: Attempt to read property "data" on null in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26