HGSS-ov član se odlično oporavlja u KBC Split

Član HGSS Stanice Split Kruno Bolibruh odlično se oporavlja u KBC Split nakon što je teško ozlijeđen na Uskrsni ponedjeljak u Kaštelima.

U posjet su mu ovog ponedjeljka stigli Blaženko Boban, župan splitsko-dalmatinski, Branimir Jukić, pročelnik splitskog HGSS-a, Vinko Prizmić, nekadašnji pročelnik HGSS-a, Grgo Puljas, kolega iz kaštelanske ispostave HGSS-a, zatim kaštelanski gradonačelnik Denis Ivanović te Damir Gabrić, županijski pročelnik za branitelje i civilnu zaštitu.

– Kruno je puno bolje, nama je najbitnije da je sad dobro i da se jako dobro oporavlja. Svi vjerujemo da će se vrlo brzo oporaviti i vratiti svojoj obitelji i nama u službu otkrio je Jukić. Dodao je kako je Kruno zamozatajan i ne voli baš medijsku pompu. Sjajna vijest je da se počeo ustajati iz bolničkog kreveta i šetati. – Hvala županu i gradonačelniku te javnosti na podršci koju su dali Kruni i HGSS-u – dodao je Jukić.

Ilustracija

Warning: Attempt to read property "data" on null in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26