Noćna akcija na Mosoru, poviše Klis Kose

U srijedu navečer, oko 20.30 sati pripadnici Stanice Split zaprimili su dojavu preko Centra 112 o muškarcu (1976. godište) koji se izgubio na Mosoru poviše Klis Kose.

Nakon što su stupanja u kontakt, osoba je bila dezorijentirana i nije bila u stanju poslati svoju lokaciju, pa se sužavanjem područja lociranja mobitela došlo do približne lokacije.

Nakon izlaska na teren osoba je očena pomoću svjetla od mobitela i čeone svjetiljke, a nalazila se na jako neprohodnom i nepristupačnom terenu.

Nakon što se došlo do njega napravljen je pregled te je odlučeno da se ide u transport nosilima koji je trajao sat vremena.

Osoba predana hitnoj na pregled u 23.40 sati, a u akciji je sudjelovalo 30 članova i suradnika stanice te obitelj i lokalno lovačko društvo.


Warning: Attempt to read property "data" on null in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26