Uspješna akcija darivanja krvi Stanice Split

Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja Stanice Split osim što neposredno spašavaju ljudske živote, tradicionalno već godinama organizirano i redovito, svaka četiri 4 mjeseca, kolektivno darivaju krv. 

Ovog četvrtka okupili su se na prvom organiziranom darivanju krvi u prostorijama  HGSS-a u Majdanu. Do sada su odlazili u KBC Split, a sada je ova plemenita akcija podignuta na višu razinu, broj darivatelja raste pa su medicinske ekipe došle k njima.

Aktualna akcija darivanja krvi je premašila sva očekivanja, a ekipa HCK je bila prezadovoljna odazivom i organizacijom kojoj su se pridružili i vatrogasci. Umjesto minimalnih 20, na akciju se odazvalo 56 ljudi kako članova Stanice Split, tako i članova ispostava, koji su ukupno darovali čak 40 doza krvi. Među njima je i 6-ero koji su darivali prvi put. Lijepo je čuti da je među darivateljima bilo pripadnika sa više od 100 davanja.


Warning: Attempt to read property "data" on null in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26