Trening K9 timova na Svilaji

Proteklog vikenda na Svilaji održao se posljednji dvodnevni komisijski trening K9 odjela u organizaciji HGSS stanice Split. Unatoč buri, zubatom suncu i prvim pravim nagovještajima zime, K9 timovi trenirali su cijeli vikend. Na treningu je sudjelovalo 30 timova i troje markiranata, a bili su smješteni u planinarskom domu “Orlove stine”.

U subotu i nedjelju su timovi radili po grupama: airscent timovi podijeljeni na štence, mlade pse, trening grupu za kadaver i starije, licencirane pse te naravno, mantrail grupa.

U ovoj je godini održano devet dvodnevnih komisijskih trening K9 odjela, pet jednodnevnih treninga K9 odjela, teorijski K9 tečaj, kao i nebrojeno mnogo treninga na staničnim razinama i vježbi s ostalim kinološkim društvima, udrugama i službama. Do kraja godine, K9 odjel održat će još jedan cjelodnevni trening te se zasluženo odmoriti do siječnja, kada nastavlja s radom.


Warning: Attempt to read property "data" on null in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26