Tiskani zemljovidi područja Planinice i Goranaca

Imamo odlične vijesti za sve ljubitelje prirode i planinarenja!

Kroz projekt “Jačanje razvojnih potencijala prekograničnog područja kroz suradnju spasilačkih službi” tiskano je 40 blokova po 100 zemljovida tematskog turističko-planinarskog zemljovida područja Planinice i Goranaca.

Zemljovid „Bile-Bogodol-Goranci“ je izrađen i ciljem da bude koristan domaćim i stranim planinarima, turistima te svima koji uživaju u športskim i rekreativnim aktivnostima u prirodi. Osim toga, zemljovidi će pomoći i našim vrijednim spašavateljima HGSS-a da brže i sigurnije dođu do unesrećenih tijekom spašavanja ili u slučaju prirodnih katastrofa.

A najbolja vijest? Ovaj zemljovid bit će javno dostupan i u digitalnom obliku! Svi će moći lako pristupiti ovim podacima, što će dodatno olakšati planiranje avantura u prirodi.


Warning: Attempt to read property "data" on null in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26