Izgubljena na Perunu: primjer kako NE planinariti

Ovog četvrtka u 2.55 sati preko Centra 112 HGSS Stanica Split dobila je poziv za 33-godišnju stranu državljanku na Perunu.

Žena je u večernjim satima  krenula u šetnju u neadekvatnoj obući i odjeći kroz zahtjevan teren gdje je došla do točke odakle se nije mogla više kretati. Četvero članova HGSS-a izašli su na teren i zatekli pothlađenu ženu, s lakšim ogrebotinama. Akcija je okončana u 4.40 sati kada je unesrećena predana policiji u Žrnovnici.

Treba napomenuti kako je žena posve nepripremljena krenula u šetnju i to u noćnim satima: u sandalama, kratkim hlačama, bez vode i bez rasvjete, praznog mobitela (s kojeg je u zadnji trenutak uspjela poslati lokaciju prijatelju koji je poslao alarm), a uz sve to kretala se van označene staze.


Warning: Attempt to read property "data" on null in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26