Brojne intervencije u poplavljenom Gračacu

Timovi HGSS-a iz Zadra, Šibenika i Splita su i dalje angažirani na intervencijama po pitanju poplave u Gračacu, u pomoći lokalnom stanovništvu i spašavanju životinja i imovine.

Splitska ekipa u nedjelju navečer je krenula prema Gračacu sa specijalnim vozilom Unimogom, terenskim vozilom, limenim čamcem, te na terenu pomažu kolegama.

  • Radi se na evakuaciji stanovništa iz kuća na poplavljenim područjima, te njihovom prijevozu do Gračaca. Također, pruža se pomoć i životinjama koje su ugožene zbog poplava. Uslijed izlijevanja rijeke, voda je prodrla na sve strane, a mnoge obiteljske kuće su oštećene, kao i ceste do njih. Na nekim dijelovima doslovce je nestalo asfalta pa je prolaz bio otežan čak i s našim specijalnim vozilom – kaže nam splitska Rescue 3 ekipa.


Warning: Attempt to read property "data" on null in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26