Žurne službe zajedno u potrazi u Zmijavcima

Ove srijede u 14.08 sati na dežurni telefon HGSS stanice Makarska stiže dojava o nestaloj osobi na području Zmijavaca. Prema saznanjima, osoba je posljednji put viđena ispred obiteljske kuće u 13.45 sati i otada joj se gubi svaki trag.

Na teren izlazi 12 spašavatelja a potrazi se priključuju  i djelatnici PGP Imotski te djelatnici JVP Imotski. U pomoć su pozvane i HGSS stanica Split koja se odazvala sa 20 spašavatelja, dronom i potražnim psom te 12 spašavatelja HGSS stanice Posušje sa dronom opremljenim termovizijom.

Srećom, osoba je pronađena živa i neozlijeđena, tek malo dezorijentirana nešto prije 18 sati pa su dodatne snage opozvane. Po pronalasku osobe, pozvana je hitna pomoć iz Imotskog.
Ovo je još jedna uspješna akcija u kojoj su se udružile sve žurne službe.

Ilustracija

Warning: Attempt to read property "data" on null in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26