Humanitarna utrka za male heroje

Stanica Split pridružila se humanitarnoj akciji “Srcem za male heroje” kojoj je cilj prikupiti određeni dio sredstava za nabavku medicinskog uređaja odjelu Klinike za dječije bolesti KBC-a Split, zavod za intezivnu pedijatriju, u organizaciji Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita.

Tim povodom održana je humanitarna utrka od splitske Rive do ispostave JVPGS Marjan, udaljene 2,3 kilometra. Trkačima su se pridružili pripadnici žurnih službi, te brojni građani, udruge i organizacije.

Namjera je nabaviti HAMILTON-T1, inteligentni transportni ventilator koji pruža ventilacijsku terapiju za najmanje i najkrhkije pacijente tijekom transporta od Zadra do Dubrovnika.

Donirati se može i uplatom na IBAN HR3524070001300027858, a prigodne majice se mogu nabaviti i preko webshopa na stranici http://srcemzamaleheroje.hr.


Warning: Attempt to read property "data" on null in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26