Izlet na Svilaju za izbjeglice iz Ukrajine

Kako bi im olakšao boravak u Dalmacij, ZipLine Split uz pomoć HGSS Stanice Split, poveo je ovog vikenda 80 ukrajinskih izbjeglica, uglavnom žena i djece, na izlet na Orlove stine na Svilaji.

Kolona automobila i kombija je krenula u subotu ujutro iz Splita, a po dolasku na dom Orlove stine krenulo se u dvije grupe jer je raspon godina učesnika bio od 2 do 75 godina.

Iako je uspon do vrha vrlo kratak, oko 30 minuta, petero učesnika je odustalo, te su u pratnji HGSS-a otpraćeni do doma. Po povratku u dom, svi su imali osiguran ručak uz druženje.

Izlet je završio posjetom Sinju i razgledavanju njegovih kulturno-povijesnih znamenitosti u pratnji predstavnika Turističke zajednice grada Sinja. Izletnici su oduševljeni cijelom organizacijom i susretljivošću svih sudionika ovog izleta.


Warning: Attempt to read property "data" on null in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26