Splitski gorski spašavatelji vratili su se iz Petrinje

Tužni, umorni, malo ponosni, vratili smo se iz Petrinje❤️
Na slici nedostaju kolege HGSS Stanice Split koji se vraćaju vozilima. Pomogli smo koliko smo mogli. Tijekom jučerašnjeg dana i noći  sudjelovali smo u potragama i spašavanjima iz ruševina,  obilazili sela u okolici Siska i Petrinje, dostavljali potrepštine, hranu i vodu ugroženom stanovništvu te vršili transport ljudi iz urušenih kuća u vojarnu. Zamijenili su nas kolege iz drugih Stanica HGSS-a.
Zahvaljujemo svima koji ste nas podržavali na razne načine! Posebne zahvale MORH-u, HRZ-u, tim divnim ljudima koji su uvijek sa nama i mi sa njima!
Zahvaljujemo našoj Splitsko-dalmatinskoj županiji, županu Blaženku Bobanu, gradu Splitu i gradonačelniku Andri Krstuloviću-Opari te svim dragim ljudima čija nam je potpora bila jako važna! Primili smo bezbroj dirljivih poruka i ponuda za pomoć, zato od srca svima hvala!
Vaš HGSS.


Warning: Attempt to read property "data" on null in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26