GSS osigurava maratonku Dinu Levačić

Dina Levačić će ponovno pokušati preplivati od Visa do Splita. U gliseru HGSS-a pratit će je dva GSS-ovca specijalizirana za spašavanje na moru.
U 3 sata iza ponoći Dina kreće s Visa na 54 kilometara dugu dionicu prema Splitu. Prošle godine nije uspjela, no ove godine svi su uvjereni u uspjeh. Na Rivi se očekuje iza 18 sati, dakle pred njom je (barem) 15 sati plivanja.
– Po sadašnjoj prognozi trebalo bi na početku biti malo vjetra. Nadam se da će sve dobro proći i da kraj neće biti kao prošle godine. Ove godine smo bili pametniji i odabrali pravi datum i nadam se da će biti malo sreće. Vjerujem da će sve dobro završiti i da će nakon 45 godina netko opet spojiti Vis i Split – rekla je Dina Levačić.


Warning: Attempt to read property "data" on null in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26