Potraga za slovenskom državljankom na Mljetu

HGSS intezivno traga za nestalom slovenskom državljankom na području Nacionalnog parka Mljet. 63 godišnjakinja rodom iz Domžala zadnji je put viđena u utorak u poslijepodnevnim satima u autokampu ‘Đenka’ u Lovištu, a nestanak je prijavio njen suprug.
Žena je visoka 162 cm, srednje je građe, ima plavu kosu i kestenjaste oči te okruglo lice. U trenutku nestanka na sebi je nosila crnu majicu s natpisom ‘BIG BEN LONDON’, bijele kratke hlače i smeđe sandale. Otišla je u šetnju sjeverozapadno od Malog jezera na Mljetu odakle se nije vratila.
Na terenu su brojni pripadnici HGSS-a, rendžeri NP Mljet, članovi DVD-a Montokuc, JVP Mljet, a u potragu su uključeni plovila i dronovi. Malo prije 15 h prema Mljetu je u potragu poletio i helikopter HRZ-a s članovima HGSS Stanice Split.


Warning: Attempt to read property "data" on null in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26