Tri akcije na tri planine blizu Splita istog popodneva

Danas popodne HGSS Stanica Split krenula je u 3 akcije spašavanja, gotovo u isto vrijeme. Prvo se krenulo u akciju izvlačenja psa iz jame na Mosoru u području Jabukovac (istočno od skloništa Hrvoje Dujmić).
Umalo zatim pokrenuta je akciju potrage i spašavanja na istočnom dijelu Peruna gdje su se izgubile dvije djevojke od kojih je jedna bila lakše ozljeđena. Za ovu akciju je angažirana HGSS Split Ispostava Omiš.
Treća intervencija bila je na Kamešnici, blizu granice s BiH gdje je jedna ovca upala u jamu. Prema ovoj jami krenula je ekipa iz HGSS Ispostave Sinj.
Sve su akcije uspješno okončane u kasnim večernjim satima. Lovački pas je izvučen iz mosorske jame, ovca je također izvučena i predano vlasniku a djevojke su spuštene u podnožje Peruna.

 


Warning: Attempt to read property "data" on null in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26