Humanitarni projekt Dominus Angelus na splitskoj Rivi

Volonterski projekt koji se organizira iz ljubavi prema penjanju, gradu Splitu i humanitarnom djelovanju. Organizatori su Sportsko penjačkog klub Marulianus, tvrtka Zip – line Solutions i HGSS, Stanica Split. Prvi cilj projekta je skupljanje sredstava za opremanje i uređenje novih prostora za rehabilitaciju djece – korisnika Udruge Anđeli, drugi cilj ima postavljanje vanjske 15-metarske Speed stijene za trećuolimpijsku disciplinu koja bi službeno bila prva takva u Hrvatskoj.
Manifestacija je zamišljena tako da svaki penjač dolazi na događaj sa sponzorom koji mu sponzorira uspon. Kotizacija po usponu je 50 kn. Naravno, penjač se može popeti i više puta, ovisno o izdašnosti sponzora. Na vrhu stijene penjač treba dodirnuti zvono koje će označiti da je prikupljeno novih 50 kuna za udrugu Anđeli. Sponzor penjača za uzvrat dobiva promidžbu kroz cijeli projekt.

Uz penjački dio, biti će postavljen i zipline, dužine 72 m. Vožnje će biti po principu dobrotvornog priloga a također imaju za cilj pomoći Udrugi Anđeli.
Po završetku događaja, Udruga Anđeli će dobiti značajna novčana sredstva za opremanje novog prostora za svojih 250 korisnika. SPK Marulianus će dobiti stijenu za penjanje s vanjske strane stadiona Poljud. HGSS će dobiti penjačku opremu (pojaseve, kacige, karabinere, užad, itd.) koja će im pomoći u daljnjem radu.
Termin održavanja projekta je 05.05.2018., subota prije svetkovine sv. Duje. Mjesto održavanja je splitska Riva. Trajanje je cijeli dan.


Warning: Attempt to read property "data" on null in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26