Projekt STAZA GOSPI SINJSKOJ

IPA projekt Staza Gospi Sinjskoj je pri kraju. Ova hodočasnička staza od Solina do Sinja i od Rame do Sinja  biti će dovršena do 09.travnja 2015. Ideja za obilježavanje ove staze je potekla iz splitske stanice GSS-a.

Pozivamo Vas na 14. koordinacijski sastanak projektnih partnera i suradnika projekta “Staza Gospi Sinjskoj” – „The Our Lady of Sinj Route“ (IPA program Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007.-2013.), koji će se održati u utorak, 07.travnja,2015.godine na adresi: Alkarski dvori, Put Petrovca 12, 21 230 Sinj.

Koordinacijski sastanak partnera i suradnika projekta „Staza Gospi Sinjskoj“ će započeti u 10:00 sati, a očekuje se da će na njemu sudjelovati  predstavnici svih projektnih partnera i suradnika.

Više vijesti o projektu na stranicama: http://www.stazagospisinjskoj.eu/index.php/hr/

 


Warning: Attempt to read property "data" on null in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26