Duje Lekšić najbrži Hrvat na ultra maratonu

Duje Lekšić bio je daleko najbrži Hrvat na ultra maratonu ”100 milja Istre” održanom proteklog vikenda na relaciji Labin-Umag. Duje je s rezultatom  23.41.08 (23 sata, 41 minuta, 8 sekundi) u cilj ušao kao ukupno četvrti, a svoj lanjski rezultat na istoj utrci popravio je za nevjerojatnih 7 sati!

Nakon dana zasluženog odmora član naše Stanice i omiškog penjačkog društva ”Imber” vratio se u rodni grad, a da njegov nevjerojatan rezultat ostane zapamćen pobrinuli su se Omišani koji su Duji priredili uistinu vatreni doček.

Građani, rodbina i prijatelji na Fošalu su se okupili nešto iza 19 sati, čekali su strpljivo, ali ni iza 20h na vidiku nije bilo Lekšićevog automobila. I kad su nestrpljivi građani već počeli sumnjati da se Duje iz Umaga u Omiš uputio – trkom, ispred okupljene mase ukazao se vidno iznenađeni Lekšić i izazvao erupciju oduševljenja (i pirotehnike).


Warning: Attempt to read property "data" on null in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26