Dan sa štićenicima Centra za rehabilitaciju u Vrlici

Baletni studio Hrvatskog narodnog kazališta Split i HGSS korisnike Centra za rehabilitaciju Fra Ante Sekelez u Vrlici razveselili baletom i izletom.

 

 

 

 

 

U subotu su korisnici Centra za rehabilitaciju ‘Fra Ante Sekelez’ u Vrlici u tamošnjoj kino dvorani imali priliku uživati u izvedbama prizora poznatih baletnih predstava i plesova u izvedbi Baletnog studija Hrvatskog narodnog kazališta Split, pod umjetničkim ravnanjem Dinka Bogdanića. 

Nakon predstave upriličeno je druženje i razgledanje Centra kojem su nazočili i predstavnici HGSS-a. Potom je druženje nastvaljeno u nešto drugačijem ambijentu i to na izvoru Cetine, a tom prilikom posjećena je i crkva sv. Spasa.

Inače, suradnja HGSS-a i Centra traje već nekoliko godina, a gorski spašavatleji su za korisnike organizirali niz događanja poput raftinga na Cetini i posjet špiljama.


Warning: Attempt to read property "data" on null in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26