Potraga za Meksikankom na Marjanu

Tridesetjednogodišnja Meksikanka misteriozno je nestala jučer oko 17 sati na splitskom Marjanu. Članovi GSS-Stanice Split od  sinoć tragaju za njom, a potraga se nastavila i jutros.

Prijavu o nestanku 30-godišnje meksičke turistkinje sinoć je podnio njen brat, a splitska policija o tome je obavijestila Županijski centar 112 i HGSS.

Prema izjavi brata nestale, njih su se dvoje oko 16,30 sati fotografirali na Gornjoj Vidilici na Marjanu, nakon čega se on vratio u hotel, a ona je željela još šetati. Otada joj se gubi trag.

U potrazi su, uz pripadnike HGSS-a, i djelatnici Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Pri samom vrhu Marjana, uz šumsku stazu, pronađena je jedna japanka i šešir. Brat nestale je potvrdio da pripadaju nestaloj. Potraga, u kojoj sudjeluje 20 pripadinika HGSS-a, nastavlja se.


Warning: Attempt to read property "data" on null in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gsssplit/public_html/wp-content/themes/hgss-split/template-parts/section-instagram.php on line 26